Vier de feestdagen bij Restaurant First in Zeist

Feestelijk kerstdiner bij jouw thuis
Heerlijk thuis genieten van een feestelijk kerstdiner zonder druk gedoe in de keuken. Net als voorgaande jaren helpt First je om daar een succes van te maken! Het werkt als volgt: Je bestelt het vijf-gangenmenu met eventuele extra’s door te mailen naar dit e-mailadres. Restaurant First gaat aan de slag: ze bereiden het kerstmenu zo ver mogelijk voor en zorgen voor een praktische bereidingsinstructie. Op zondag 24 december haal je de box bij First op. De gerechten zijn twee dagen (dus de hele kerst) te gebruiken. Prijs p.p. € 79,50.

Het jaar sfeervol afsluiten
December is de maand om met familie, vrienden, medewerkers en/of (zaken)relaties terug te kijken op wat het roerige 2023 gebracht heeft. Restaurant First biedt je de warme atmosfeer om dat te doen. Met liefde verzorgen wij een fijne lunch, kerstborrel of diner. Voor kleine én grote gezelschappen en helemaal afgestemd op jouw wensen. Gastvrouw Monique Duvivier denkt graag met je mee.

First met kerstvakantie
Van 25 december t/m 8 januari zal First gesloten zijn. Woensdag 10 januari heten ze je vanaf 18.00 uur graag weer van harte welkom.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 24 december 2023