Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theaterwandeling Vuurol

Contact

Adres:
TOP De Kuil van Drakensteyn
Zevenlindeweg 9
3749 AW Lage Vuursche
Plan je route

Op zondag 17 november organiseert Vuurol  in samenwerking met Staatsbosbeheer een wandeling die juist het bos in haar eigen glorie toont. De bossen tooien zich nu in prachtige herfstkleuren; kleuren die een artiest niet zouden misstaan. Met Pinksteren vormen de bossen rond de Kuil van Drakensteyn bij Theaterfestival Vuurol het podium van voorstellingen, acts en LandArt.

Wilde u altijd al eens meer horen over de achtergrond van dit gebied, het bos zelf en een kijkje achter die coulissen nemen, dan is dat nu mogelijk. Wie woont er in de holle boom waar de clowns speelden? Wat groeit er achter die grote beuken waar de dansers omheen bewogen? Welke verhalen zijn er te vertellen over de geschiedenis van dit gebied?

Onder leiding van gids Piet van Dijk van Staatsbosbeheer wordt er over het festivalterrein gewandeld en ontdekt u meer over dit bijzondere stukje bos, wat nog niet zo lang geleden deel uit maakte van Landgoed Drakesteyn.

De ontvangst met koffie en thee is vanaf 10.30 uur bij het informatiebord op dagrecreatieterrein Drakensteyn. De wandeling start om 11.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop kunt u gezellig napraten met warme chocolademelk bij de vuurkorf, samen met medewerkers en vrijwilligers van Vuurol.

Wanneer

  • Ontvangst met koffie en thee is vanaf 10.30u bij het informatiebord op dagrecreatieterrein Drakensteyn.

Prijzen

  • Gratis