Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Film - KNIVES OUT

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

MYSTERIEUS MOORDMYSTERIE MET ENORME STERRENCAST.

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn. Christie schreef meer dan zestig detectiveromans en zes toneelstukken (waaronder Murder on the Orient Express). Craigs personage is duidelijk geïnspireerd op Hercule Poirot: een fictief personage van Agatha Christie. Hercule Poirot was een (besnorde) Belgische detective die er nogal bijzondere misdaadoplossende tactieken op nahield. In de boeken van Christie sprak Hercule Poirot met een accent en het lijkt erop dat Daniel Craig die Zuiderse uitspraak heeft overgenomen in Knives Out.

Naast Daniel Craig zien we onder anderen Chris Evans (Spider-Man: Homecoming), Toni Collette (Hereditary), Jamie Lee Curtis (Halloween), Don Johnson (Django Unchained) en Christopher Plummer (The Girl With The Dragon Tattoo).

Prijzen

  • € 10,50 online € 11,50 kassa
    incl. consumptie