Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Walk Art Markt Zeist

De Walk Art Markt is 10 augustus in het Walkartpark aan de Slotlaan. Ruim 130 kramen voor schilderijen, keramiek, tekeningen, textiele vormgeving, kaarsen, glas, metaal, hout en nog veel meer.

21 dichters van Taalpodium Zeist houden bij de vijver een estafette van gedichten en andere tekstuele parels. Troubadour André speelt in het park. Lieve ezels van de Ezelsociëteit laten zich bewonderen en hopelijk ook aaien. Ria Huisman geeft boetseerworkshops voor kinderen, gratis. Goochelaar Wilfred van Wieren verrast jong en oud met zijn magische trucs. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken door Petra.

Op het podium een wervelend programma met luisterliedjes van duo Banus en De Ridder, Caribische songs van de twee Nightingales. Van Hemel en Hel zingen prikkelende liedjes. Wilt u met uw kinderen leren tapdansen? Dan kunt u terecht om 11.30 - 12.30 uur voor een workshop tapdans van EDC. Hadyr demonstreert met 3 andere danseressen op om 15.00 - 16.00 uur verleidelijke dansen (programma onder voorbehoud).
De Walk Art Markt met een Kunstplein, Kunstnijverheidsplein en Foodplein trekt ieder jaar duizenden bezoekers uit de wijde omgeving van Zeist. Standhouders hebben de mogelijkheid demonstraties en workshops te houden in hun kraam.

Prijzen

  • Gratis Gratis parkeren op 800 meter afstand.