Juwelenbeurs Het Juweel - Sparrendaal

Van 9 t/m 11 juni 2023 opent Het Juweel weer haar deuren in Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Een bijzondere setting voor deze jaarlijkse verkoopexpositie van oude, moderne en hedendaagse juwelen, sieraden en horloges. Je kunt hier de mooiste creaties van zo’n 25 juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten uit Nederland en België bekijken en passen! Verschillende materialen, stijlen en technieken passeren de revue waardoor er voor iedereen veel te ontdekken is.

Garden lunch

In de prachtige tuin van Buitenplaats Sparrendaal is een gezellig overdekt terras gecreëerd voor de bezoekers van het Juweel. Hier kun je in alle rust genieten van een goed glas wijn of zelfs een smaakvolle lunch.

Gratis Rondleidingen

Als je meer wil weten over de achtergrond van de mooiste objecten op het Juweel ga dan mee met één van de exclusieve gratis rondleidingen.

Ambacht

Ontdek tijdens Het Juweel de ambacht van het vak van goud & edelsmeden, laat je inspireren en verrassen.

Horloge verzamelaars

Op Het Juweel zijn ook veel bijzondere exclusieve horloges te bewonderen. Van de nieuwste ontwerpen van gerenommeerde Nederlandse horlogemakers tot zeer exclusieve vintage horloges van Zwitserse horlogehuizen. Speciale aandacht is er voor de uiterst zeldzame CARTIER collectie gepresenteerd door Morgenster fine art & Jewels van vader en zoon Vaessen uit Heerlen / Maastricht.

Koop je ticket

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 9 juni 2023 t/m 11 juni 2023 13.00 - 18.00 uur

Prijzen

  • € 15,00