Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

De Rode Sneakers (6+)

‘Een unieke, sprookjesachtige en muzikale luistervoorstelling in beeld gebracht door de magische zandtekeningen van de bekende ‘zandprinses’.

Sinds Anne nieuwe vriendinnen heeft gemaakt op school draait haar hele wereld alleen nog maar om make up, followers en haar bff’s. Als ze na een lange tijd weer eens bij haar oma op bezoek gaat, leest oma haar voor uit het grote sprookjesboek. Het sprookje dat ze lezen gaat over Karen. Een lief meisje dat eigenlijk altijd vrolijk is en erg van dansen houdt. Na het verlies van haar moeder trekt Karen in bij de barones. Daar krijgt Karen alles wat haar hartje begeert. Van Kasjmier truien tot suède tassen en zijden jurken. Karen kan alleen nog maar aan zichzelf denken. Maar dan wordt ze betoverd en komt ze oog in oog te staan met wat nou echt belangrijk is. Wat voor Anne lijkt op een kinderachtig sprookje geeft onverwachts een nieuwe kijk op alles om haar heen. Hebben haar nieuwe vriendinnen wel het beste met haar voor? Is Anne wel net zo belangrijk voor hen als zij voor haar zijn? Of staat vriendschap toch niet op de eerste plek? 

De rode sneakers is een eigentijdse bewerking van het Andersen sprookje ‘De Rode Schoentjes’. 

Bedacht en geschreven door Merel van Eldik in samenwerking met de live geschilderde zandtekeningen van de ‘Zandprinses’ Rosa van den Vijver. Zij geven je het gevoel alsof je middenin het sprookje zit. Een hartverwarmende voorstelling boordevol betoverende liedjes, adembenemende zandtekeningen en een spannend verhaal voor jong en oud!

Prijzen

  • Regulier€ 14,50