Portraits of Tomorrow

Aan het rijtje Einaudi, Yann Tiersen, Ólafur Arnalds en Joep Beving kun je gerust GUIDO toevoegen. GUIDO is componist en pianist met een onmiskenbaar eigen stijl. Met zijn filmische, neoklassieke muziek creëert hij momenten van innerlijke rust in de drukte van het dagelijks leven. 

GUIDO werkt jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende televisieseries. Denk aan Krabbe Zoekt PicassoOp1De Neven van EusJinek (KRO) en velen andere programma’s, documentaires en films. Voor de serie Krabbe Zoekt Picasso won hij in 2018 een Buma Award.

Onder de noemer GUIDO creëert hij zijn eigen composities, die hij omschrijft als filmisch, meditatief en betoverend. Hij bracht eerder al succesvol ingetogen en melancholische werken uit. Zo is zijn track Aurora inmiddels bijna 1 miljoen keer online beluisterd. Portraits of Tomorrow is zijn eerste theaterconcert waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist.

Waar GUIDO in zijn dagelijkse werk vertrekt vanuit televisiebeelden, is het proces voor Portraits of Tomorrow nu omgedraaid: “Ik probeer mijn boodschap extra kracht te geven met het gebruik van visuals.” Tijdens Portraits of Tomorrow maakt het publiek een reis langs verschillende emoties en momenten uit het leven. De combinatie van prachtige beelden en dromerige muziek zorgt ervoor dat je voor even uit je drukke bestaan wordt gehaald. GUIDO creëert met zijn show letterlijk innerlijke rust in de chaos van elke dag en raakt je tegelijkertijd met zijn muziek rechtstreeks in je ziel.

Wanneer

  • Donderdag 16 maart 2023 20.15 - 21.45 uur

Prijzen

  • € 21 online
    € 22 kassa
    • incl. consumptie
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!