Nieuwsjaars ligconcert met klankschalen, gongs en mantra zingen

Nieuwjaars ligconcert - Een reis met klankschalen, gongs en mantra’s
*Dit event is niet bij Mandira, maar wel in samenwerking met Mandira. Het zal plaatsvinden in de tai chi school in Utrecht Lombok.

Thomas, Romee en Marc heten je welkom op deze warme avond waarbij een innerlijke reis gaan maken met klank en zang. Om intenties voor het nieuwe jaar te bekrachtigen en ons hele wezen op te zuiveren met de meest zuivere frequenties van klankschalen en gongs. De klank-ervaring wisselt af met mantra zingen om het hart te openen.

Thomas en Marc zullen elkaar afwisselen met het spelen van de gongs en klankschalen. Bij het zingen zal Romee aanschuiven en begeleiden ze samen een aantal mantra’s waarbij jij wordt uitgenodigd om mee te zingen. Geen ervaring met zingen nodig om deel te nemen.

Kortom, een avond om op te laden met vervullende klanken voor lichaam, geest en ziel. Wees welkom.

Praktische informatie
Graag aandacht voor het volgende: De avond voor het event, of op de dag zelf ontvang je een infomail. Deze kan mogelijk in je spambox terechtkomen. Check deze even als je de mail niet ontvangen hebt.

Wat neem je mee?
Trek makkelijke kleren aan waar jij je comfortabel in voelt. We zullen veelal op de grond zitten en liggen. We hebben een beperkt aantal matjes en dekens. Als het kan vragen we jou zelf een matje en dekentje mee te nemen. Er zijn kussens aanwezig. Neem eventueel je eigen waterfles mee. Sloffen of slofsokken kunnen ook nog wel eens fijn zijn, al is er een vloerbedekking. Thee, water en wat lekkers zal aanwezig zijn.

Bestel je tickets via deze website

Annuleringsvoorwaarden
Na aankoop van tickets liggen eventuele risico’s m.b.t. annulering van deelname bij de deelnemer zelf. Refund is hierbij niet mogelijk. Wel kunnen wij bij uitzonderlijke gevallen kijken of wij een tegoed bieden voor een vergelijkbaar evenement. Bij annulering van deelname verzoeken we in eerste instantie de deelnemer zelf het ticket aan te bieden in het evenement(of in eigen kringen) voor overname. Bij uitzonderlijke gevallen kan er contact worden opgenomen met Mandira via info@mandira-utrecht.nl

Parkeren
Carpool! Maak autorijden gezelliger, goedkoper en duurzamer! We adviseren je te carpoolen als je met de auto komt. Wanneer je een lift aanbiedt in de het event is er een kans dat mensen daarop reageren. Vind meer info over tarieven op deze website.

Bereikbaarheid
Met OV is de tai chi school goed en makkelijk te bereiken. Er gaan elke paar minuten bussen van en naar CS. Ook met de OV-fiets kun je er binnen 10 min zijn vanaf CS.

Over Thomas
Thomas is in 1997 afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. Zijn hoofd instrument was contrabas. Later is hij zich meer en meer gaan ontwikkelen in de ware essentie die klank teweegbrengt en dit fenomeen ook gaan bestuderen. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd in klankschaal en gong concerten en zingt graag mantra’s waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar.

Over Marc
Marc leeft mantra’s, klank en muziek. Hij staat ermee op en brengt de dag ermee door. De afgelopen 6 jaar heeft Marc het chanten van Mantra’s als dagelijkse practice beoefend en hierin verdieping gevonden. Met passie begeleid- en zingt hij graag met mensen samen. Klankschalen zijn voor Marc een instrument om balans te vinden en behouden. Zo geeft hij regelmatig ligconcerten en heeft hij een aantal cursussen afgerond in het leren omgaan met klankschalen. Zingen is voor hem een van meest veelzijdige manieren om bij jezelf te komen. Als muzikant is hij afgestemd op de groep, de muziek en brengt hij Hart en Ziel in het spelen van zijn instrumenten waaronder het harmonium. Marc neemt jullie graag mee in hogere sferen, waar het hart kan spreken.

Over Romee 
Romee heeft al van jongs af aan passie voor zingen en is op 17 jarige leeftijd begonnen met gitaar spelen. Ze heeft altijd popnummers gezongen, maar voelde dat er iets belangrijks miste. In 2019 is ze in aanraking gekomen met mantra zingen. Een manier voor haar om door middel van zang in het hart te komen en te voelen. Sinds 2022 voelt ze dat ze er klaar voor is om mantracirkels te begeleiden.

Over Healing Harmony
Healing Harmony is een community die ruimte maakt voor mensen om ze te verbinden , onder andere d.m.v. zang en klank. Om de harten bij elkaar te brengen. Iedereen is welkom bij ons!

Over Mandira Utrecht
Mandira Utrecht is centrum voor bewustwording en spirituele genootschap die ruimte biedt voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Mandira bevindt zich in een monumentaal pand gelegen aan de Maliebaan in Utrecht en biedt haar ruimte voor bijeenkomsten gericht op bewustwording en spiritualiteit. 

Meer info (en statuten) vind je op de website

Wanneer

  • Zaterdag 6 januari 2024 19.15 - 21.15 uur
  • Welkom vanaf: 19:00
    Aanvang: 19:15
    Afsluiten 21:15

Prijzen

  • € 30,00 Late Bird
  • € 25,00 Early Bird
  • € 20,00 Budget (zeer beperkt, enkel voor mensen met een laag inkomen. Besluit voor jezelf of jij daartoe behoort)