Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

StoryTrail Theaterwandeling Baarn

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Baarn. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids. Hij verwelkomt je graag bij de première-wandelingen op zondag 2 en zondag 16 oktober.

Johannes is geen gewone stadsgids. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van hem niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Een van de verhalen die Johannes vertelt, gaat over de Baarnse stadsmuur. Want veel mensen denken dat Baarn een dorp is, maar niets is minder waar! Baarn is een echte stad, met echte stadsrechten en alles erop en eraan. Maar met de stadsmuur is toch iets vreemds aan de hand. Die is nergens te bekennen. Hoe zit dat met die muur? Waar is die gebleven? Dat is een van de geheimen die je gaat ontrafelen tijdens de StoryTrail stadswandeling.

De geschiedenis van Baarn heeft nog veel meer voor je in petto. Blinde passie, innige liefde, woeste strijd, machtige kastelen én… hele kleine muisjes. Verteller Johannes brengt de eeuwenoude stadsverhalen tot leven met vaart en humor, met liefde voor Baarn en oog voor zijn publiek. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Baarn begint op zondag 2 oktober en zondag 16 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Prijzen

  • € 15,50

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!