Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kentucky Snake Oil ft. Chris Jagger in Poppodium De Peppel

Chris Jagger, de broer van Mick Jagger van The Rolling Stones, komt naar Zeist! Samen met de Amerikaanse countryband Kentucky Snake Oil treedt hij op in Poppodium De Peppel. Verwacht een heerlijk avondje muziek met eigen werk van beide artiesten gemixt met covers van o.a. Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons.

Kentucky Snake Oil
Swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stilzitten: Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van bluegrass, country en Amerikaanse folkmuziek. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns.

Chris Jagger
Vanavond als special guest creatief multitalent Chris Jagger (ja, de broer van Mick!). Hij schreef o.a. mee aan liedjes op de albums Dirty work (1986) en Steel Wheels (1989) van The Rolling Stones. Zijn nieuwste album Mixing Up The Medicine is deze maand uitgekomen. In 2019 vonden de musici elkaar in een stampende jamsession en de beide stijlen klikten meteen. Ze kwamen dan ook al snel overeen om samen een aantal exclusieve concerten te geven.

Prijzen

  • € 13,00