Kampvuurconcerten & bosvoorstellingen

Contact

Adres:
Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Plan je route

Op 16, 17 en 18 juli wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld omgetoverd tot een magische plek waar coronaproof buitenconcerten plaatsvinden. Ervaar singer songwriters tijdens de Campfire Stories op vrijdag, een heerlijk Hollands Kampvuurfeest op zaterdag of de Kampvuur Grande Finale op zondag. De kaartverkoop loopt via www.kampvuurconcert.nl

Bijzondere concerten
Xander de Buisonjé, Frans Duijts, Tim Akkerman, Hazes Tribute, Merel, Collin Waters. Ze maken er allemaal bijzondere concerten van in de kasteeltuin. Rond het kampvuur hoor je de mooiste liedjes, beste verhalen en ervaar je een heel bijzondere sfeer.

Kids
Speciaal voor dit weekend schreven een prins en prinses de voorstelling Ze Leefden Nog Lang en Gelukkig. Een unieke show waarin kinderen leren om prins en prinses te worden. De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud. En… na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses.

Coronaproof
Deze concertserie is coronaproof. Het betekent dat het event plaatsvindt volgens de laatste RIVM richtlijnen. Huishoudens zitten op 1,5 meter afstand in groepen van 2, 3 of 4 personen. Met verschillende looproutes, voldoende hygiëne zuilen en andere veiligheidsmaatregelen is het veilig genieten.

Over Kampvuurconcert
Wij snakken naar live muziek, naar samen zijn, maar wel op een veilige manier. En daarom zijn we op zoek gegaan naar een plek waar we buiten, op coronaproof wijze, deze zomer kunnen genieten. Op naar een weekend vol muziek, sfeer en gelukkige mensen in de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 16 juli 2021 t/m 18 juli 2021