Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

LUCRETIA VAN DER VLOOT & THIJS BORSTEN

Contact

Adres:
Het Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
3711 AB AUSTERLITZ
Plan je route

‘Hoe Surinaams ben ik als in Nederland opgegroeide vrouw; ben ik een kind van twee werelden?’

Na acht seizoenen De Uitdaging bouwt Thijs Borsten verder aan een concertserie Thijs Borsten & muzikale gasten vanuit zijn interesse voor bijzondere collega-muzikanten. Dit seizoen gaat hij met vier van hen op zoek naar de muziek die hun levensverhaal illustreert. Welke liedjes weerspiegelen hun persoonlijke en muzikale ontwikkeling? Wat is de muziek uit hun jeugd of van het land waar ze vandaan komen? Welke muziekstukken zijn verbonden aan belangrijke gebeurtenissen in hun leven?

Thijs Borsten heeft de kwaliteit om gasten zowel muzikaal als persoonlijk uit te dagen en hen in een ongepolijste setting op een informele manier te presenteren aan het publiek. Het resultaat is een serie muziekvoorstellingen met verhalen, poëzie, emotie en humor.

Thijs Borsten & Lucretia van der Vloot – Kind van twee werelden

Lucretia van der Vloot dankt haar bekendheid aan haar carrière als zangeres én actrice. Afgelopen jaar reisde Lucretia zes weken door Suriname om haar roots te herontdekken. Samen met Thijs kijkt ze terug op deze reis en op haar carrière. Ze probeert een antwoord te vinden op de vraag: ‘Hoe Surinaams ben ik als in Nederland opgegroeide vrouw; ben ik een kind van twee werelden?’. Deze zoektocht wordt gelardeerd met mooie liedjes, gebracht door Lucretia en Thijs.

Prijzen

  • € 22,00