Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Kerst activiteiten in museum Soest

Kerststerren knippen
In de periode van 23 november 2022 tot en met 5 februari 2023 (alleen op de woensdagmiddag) worden kinderen in de leeftijd van 5 jaar tot en met 15 jaar uitgenodigd om in museum Soest – in het schoolklasje anno 1910 - kerststerren te komen knippen. Iedere deelneemster / deelnemer mag twee kerststerren komen knippen. 1 kerstster is voor thuis en de 2e kerstster mag in het museum worden opgehangen. Na de kerstdagen schakelen we over naar ijskristallen. Het knippen van de kerststerren en het knippen van de ijskrisstallen gaat onder begeleiding van Maruscha Gaasenbeek - Henssen (één van de exposanten).
 
Het knippen van de kerststerren en de ijskrijstallen is gratis. Indien de begeleiders van de kinderen samen met de kinderen de kerststallen in het museum willen bekijken dan worden de vastgestelde toegangsprijzen (€ 5,00) gehanteerd met als uitzondering dat de kinderen gratis het museum in mogen.

Avondopenstelling
Op 16, 17 en 18 december is het museum geopend tot 22.00 uur. Dus een gezellige avondopenstelling en kan de kerstsfeer al helemaal beleefd worden. Bijzonderheden over de avondopenstelling worden t.z.t. bekend gesteld.

Zie voor de actuele openingstijden www.museumsoest.nl

Prijzen

  • € 5,00