Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Mindful Walk cursus vanuit Doornse Gat

In de 5-weekse Mindful Walk cursus gaan we wandelen in combinatie met ademhalingstechnieken, oefeningen in mindfulness en yoga, meditatie en flinke portie fun. Het resultaat: minder stress en meer energie! Opladen in de prachtige natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Je hoofd leeg maken, je vitaliteit vergroten door goed te ademen, genieten van het hier-en-nu....Dat is Mindful Walk! Laagdrempelig, effectief én leuk. 

Elke week komt in een training van 1,5 uur een ander thema aan bod. De training bestaat uit afwisselend wandelen, oefeningen en uitleg. Alles buiten in de natuur. Je hoeft niets van mindfulness te weten. Mindful Walk is zowel voor beginnende sporters als voor sportievelingen geschikt . Als je kunt wandelen, kun je mee doen. Jij bepaalt jouw eigen grenzen in deze cursus.

Ben jij klaar voor een Mindful Walk?

Wanneer

  • Er zijn twee startmomenten voor deze cursus in het voorjaar 2019: op vrijdag 15 maart en op woensdag 20 maart. De cursus duurt 5 weken. Elke week 1 les van 1,5 uur.

Prijzen

  • De 5-weekse cursus Mindful Walk kost 95 euro voor 5 trainingen van elk 1,5 uur. Na aanmelding via de website ontvangt u een bevestiging van deelname per email met daarin alle informatie over de cursus. U kunt vervolgens het cursusgeld voor aanvang van de cursus overmaken of contant betalen voor aanvang van de eerste training.

Kenmerken

Doelgroep

  • GroepenJa
  • ZakelijkJa
  • VolwassenenJa
  • SeniorenJa