Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Zomervakantie in eigen land op Kasteel Sterkenburg

Zomervakantie in eigen land op Kasteel Sterkenburg. Verblijven op een écht Kasteel of in het Tuinmanshuis waar je helemaal tot rust komt. Genieten van een prachtige historische omgeving, ruimte, vogels en mooie natuur.

Ontbijten met streekproducten
's Ochtends staat er een heerlijk ontbijt met streekpropducten en zelfgemaakte biologische jam uit de tuin voor je klaar. Als het lekker weer is kun je ook buiten ontbijten in de hoogstamboomgaard aan de rand van de vijver. Dat is nog eens lekker wakkerworden!

Ontdek de regio
Er zijn allerlei mogelijkheden om eropuit te gaan. In de omgeving ontdek je veel buitenplaatsen en kastelen en je stapt vanuit Kasteel Sterkenburg zo de natuur in. Heb je zin om een mooie fiets- of wandeltocht te maken? Er lopen diverse routes langs het kasteel en er is een mogelijkheid om fietsen te huren. Natuurlijk kun je ook op de buitenplaats blijven en een duik in de zwemvijver nemen. Het water is zo scho0on dat de IJsvogeltjes er dagelijks komen. 

Dineren & borrelen
In het Kasteel zijn er diverse kamers waar ujeheerlijk kunt zitten. In de Rode Salon bij de open haard met een glaasje wijn of in de Gele Salon aan de leestafel. In deze Coronatijd is het beperkt mogelijk om buitenshuis te dineren. Daarom kan Kasteel Sterkenburg een driegangen diner voor je verzorgen. Een uitgebreide borrelplank met een fles heerlijke Bardolino of Corette is uiteraard ook mogelijk.

Diverse kamers en arrangementen
Kasteel Sterkenburg, een particulier bewoonde buitenplaats, is kleinschalig met haar 7 B&B kamers in het Kasteel en 3 in het Tuinmanshuis. Je kunt dit arrangement boeken voor 2, 4 of 7 dagen.