Afscheidsconcert Muziekvereniging Odeon

Op zaterdagavond 9 december a.s. neemt muziekvereniging Odeon o.l.v. dirigent Gerrit de Weerd definitief afscheid met een spetterend concert in het Officierscasino. Helaas valt het doek na 96 jaar voor Odeon door een teruglopend ledenaantal.

De avond staat in het teken van de lokale legende van 'De Vurige Beer'. Speciaal voor deze voorstelling is er een script geschreven en zijn er decorstukken ontworpen. Verschillende creatieve disciplines, zoals kunst, toneel en opera, komen samen en het geheel wordt muzikaal omlijst door Odeon. Ook zorgt zandkunstenares Rosa van der Vijver voor een extra visuele sensatie.

Na de pauze zal Odeon herinneringen ophalen met het stuk ' Reminiscencia Gitana' van componist André Waignein; met de uitvoering van dit stuk is Odeon Nederlands kampioen geworden in 2002. Ook zal sopraan Kristina Bitenc deze avond opnieuw haar opwachting maken om samen met Odeon een aantal bekende aria's ten gehore te brengen.

Kaartjes bestellen
Kaartjes à €15,- zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van Plus Soesterberg of te bestellen bij Jos Sukking, tel.nr.: 06 - 18062533 / e-mail: Jossukking@casema.nl.

Wanneer

  • Zaterdag 9 december 2023 om 19.30 uur
  • Zaal open om 19.00u

Prijzen

  • € 15,00