Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Speurtocht De Barons Beestenboel - kasteel de haar

Help de baron met speuren!
Oh nee! Het kasteel zit vol met dieren die eigenlijk buiten in het park horen. Ze hebben zich op allerlei manieren verstopt: in de vloer, op de pilaren, op het plafond, zelfs in de lampen..! De baron wil ze heel graag terug in het park hebben, om met zijn eigen dierentuin indruk te maken op zijn gasten. Het personeel van de baron heeft al overal gezocht, maar het is ze niet gelukt de dieren te vinden.

Ben jij wel een goede speurder? Kom dan deze herfstvakantie naar Kasteel de Haar. Baron Van Zuylen van Nijevelt heeft jouw hulp hard nodig om zijn beestenboel weer naar buiten te krijgen!

Bezoekersinformatie
Tijdens de speurtocht ‘De barons beestenboel’ worden kinderen uitgedaagd om opdrachten op te lossen en dieren op te speuren die op allerlei manieren afgebeeld staan in het kasteel. Van paarden en schildpadden tot aan heuse fabeldieren.

Deze uitdagende speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is leuk om samen met ouders te doen. Er is ook een variant voor de jongere kinderen. De speurtocht is gratis verkrijgbaar bij een kasteelbezoek. De speurtocht is beschikbaar vanaf de herfstvakantie.