Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - JAN BEUVING

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

VOLSTREKT NOZEL, NAVOLGBAAR EN BENULLIG.

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig.

De pers klom op alle overtreffende trappen. Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes, aldus de Volkskrant (****). Een wiskundige waar je naar blijft luisteren, zei Trouw (****). Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk, volgens NRC Handelsblad (*****). En de Theaterkrant schreef: Een programma dat de perfectie benadertTom Dicke zit als altijd aan de vleugel, Jan heeft zijn overhemd gestreken.

Nominatie Poelifinario
Jan Beuving is genomineerd voor de Poelifinario in de categorie engagement met zijn voorstelling Rotatie. De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De nominaties voor de Cabaretprijzen 2019 werden op 15 juni 2019 door de VSCD-Cabaretjury bekendgemaakt. De Cabaretprijzen worden op maandagavond 30 september in Den Haag uitgereikt op cabaretpodium Diligentia. Lees hier het juryrapport.

Jan Beuving: tekst en spel | Tom Dicke:  muziek

REKEN OP EEN PLEZIERIGE AVOND!

Prijzen

  • € 18,00 online € 19,00 kassa
    incl. consumptie