Zomer Vertelpodium #3

Contact

Adres:
Campus Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Plan je route

Na het succes van afgelopen edities organiseren we deze zomer weer een Zomer Vertelpodium in het groenste theater van de Utrechtse Heuvelrug, het Maarten Maartens Openluchttheater op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Op 26 juni, 7 augustus en 28 augustus zijn de middagen vol spoken word, poëzie en literatuur. Kom luisteren en genieten van een afwisselende selectie van verrassende optredens.

Vertelkring Driebergen en anderen

De Vertelkring Driebergen ontstond in 1994 en komt sindsdien regelmatig bij elkaar bij een van de vertellers thuis.  De leden vertellen elkaar verhalen en verbeteren elkaars vertellen met duidelijk feedback. Samen met Campus Zonheuvel geven ze sinds 2018 vorm aan het Zomer Vertelpodium.

De meeste vertellers die optreden, vertelden al eerder een prachtig verhaal op het Zomer Vertelpodium. Waar hun verhalen over gaan? Over het leven en de liefde, over vertrouwen en verraad, over natuur en avontuur. Maar waar de vertelling ook over gaan, ze zijn altijd boeiend en iedere keer een beetje anders.

Mieke Spronk is uw gastvrouw en vertelt, twee gastvertellers zijn verbonden aan Campus Zonheuvel. Wie deze vertellers zijn, wordt later bekend gemaakt.

Laat je verrassen!

Kosten: €10 inclusief 1 consumptie.
Het evenement wordt verzet of geannuleerd bij storm, onweer of hevige regen. Hiervan wordt u per mail op de hoogte gehouden.

Dit event is onderdeel van het Duurzaamheidsfestival. Meer informatie en evenementen? Bezoek duurzaamheidsfestival.info!

Wanneer

  • zondag 28 augustus 202214.30 - 17.30 uur