Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Speurtocht door Kasteel Sterkenburg

Er even uit met het gezin in deze Corona tijd? Kom dan op 5 april a.s. (Tweede Paasdag), zondag 2 of zondag 9 mei a.s. naar Kasteel Sterkenburg voor een speurtocht met het hele gezin.

Altijd al door een Kasteel willen ‘dwalen’? Nu is je kans om Kasteel Sterkenburg te ontdekken! Bij ons kan je nu een speurtocht door het Kasteel maken. En wist je al dat dit nog bewoond wordt? De kans dat je de kasteelheer tegenkomt is zeker aanwezig (natuurlijk op gepaste afstand). Er is heel veel te ontdekken en je raakt niet snel uitgekeken. Je komt door verschillende kamers en er zijn verschillende opdrachten tijdens de speurtocht. Natuurlijk mag je deze samen met je vader en/of moeder oplossen, maar probeer het zelf ook maar eens, wij denken dat het jou wel gaat lukken. En door de verhalen van één van de bewoners komt het Kasteel echt tot leven. Dit wordt een ervaring die je niet snel zal vergeten!

Heb jij ook zin om even iets leuks te gaan doen, meld je dan nu aan via info@kasteelsterkenburg.nl.
Graag ontvangt Kasteel Sterkenburg het volgende van je: voorkeur datum bezoek Kasteel Sterkenburg en of jullie voorkeur hebben voor een ochtend of middag speurtocht. Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met jullie voorkeurswens.

Houd er rekening mee dat deze activiteit alleen met gezinsleden (uit het zelfde huis) mag worden gedaan. De RIVM richtlijnen worden in acht genomen. Vooraf aanmelden is verplicht. 

Wanneer

  • Duur: 45-60 min. (+15 min. wisseltijd voor volgend gezin). Wij verzoeken u zich ook aan deze tijden te houden i.v.m. de richtlijnen van het RIVM

Prijzen

  • Gezinsactiviteit max. 6 pers. € 45,- (totaalprijs);