Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Taalabsurdist Ronald Snijders in De Lampegiet

Theater De Lampegiet presenteert Groot Succes 2 met Ronald Snijders. Nadat Groot Succes nog niet eens in de theaters te zien was, besloot absurdist Ronald Snijders dat het tijd werd voor Groot Succes 2. Een avond vol nieuwe woorden, onverklaarbare gedachtekronkels, taalgrappen en dwaze liedjes. Zijn vorige show, Welke Show, die wel in het theater stond, werd genomineerd voor een Poelifinario. Op 7 december bewijst hij zich opnieuw.

Een woordkunstenaar
Ronald Snijders is een echte woordkunstenaar. Hij zal het publiek verbluffen met zijn creatieve uitvindingen. Ronald ontwikkelde zelfs zijn eigen woordenboek, De Alfabetweter. Hij wist 1000 zinloze woorden mét betekenis te verzinnen. Daarnaast maakte hij gedichten met krantenkoppen en verzamelde ze in zijn Kopdichtbundel

Snijders’ talentvolle ijsberg
Ronalds absurdheid en creativiteit zijn al meermalig aan het licht gekomen. Hij was te zien in Rambam, als tafelheer in DWDD, als columnist bij Giel3FM en als finalist in De Slimste Mens. Daarnaast werd zijn theaterprogramma One Man Show lovend ontvangen. Naast zijn woordenboek en gedichtenbundel was zijn schrikkelkalender een bestseller. En dit is nog maar de top van de talentvolle ijsberg die het publiek ook zal waarnemen tijdens Groot Succes 2. Kortom, hij verdient zijn plek in de spotlights van De Lampegiet.

Meer informatie
De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 18,25 via www.lampegiet.nl