Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

FILM: ONZE JONGENS IN MIAMI - LADIES NIGHT

Jorrit (Jim Bakkum) is weer single en gaat samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Regisseur Johan Nijenhuis won eerder dit jaar met meer dan 400.000 bezoekers nog de Platina Film voor Verliefd op Cuba. In dit vervolg Onze jongens in Miami duiken bekende namen weer op, maar dit keer wordt de cast aangevuld met een sexy danseres. Naast oudgediende bouwvakkers Jim Bakkum, Martijn Fischer en Juvat Westendorp showen namelijk ook Eva van de Wijdeven en Malik Mohammed (winnaar van SYTYCD 2015) hun sexy moves in het vervolg op de succesvolle stripperkomedie uit 2016. Ook de jonge Mathieu Hinzen is weer van de partij. Vincent Vianen is wederom verantwoordelijk voor de choreografie.

Ladies Night - inloop vanaf 19.30 uur
Op deze speciale avond word je van harte verwelkomd met een prosecco (met of zonder alcohol) en natuurlijk is er ook wat lekkers. 

De Ladies Night wordt mede mogelijk gemaakt door: Nijhof BaarnDorsthuys DemmersBanketbakkerij VeldhuizenJumbo den Blanken Baarn e.a.

Prijzen

  • € 15,00 online | € 16,00 kassa
    incl. welkomstprosecco (alcoholisch of non alcoholisch) & hapje
    incl. consumptie in de pauze
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Kenmerken

Kijkwijzer

  • Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarJa