Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Sinterklaas in Van Weedestraat Soest

De goedheiligman is onderweg naar Soest. Hij brengt zijn pieten en vele mooie cadeaus met zich mee. Om dit te vieren zijn er in de Van Weedestraat diverse leuke activiteiten.

Zaterdag 12 november intocht Sinterklaas.
Sinterklaas komt rond 14.00 uur aan in de Van Weedestraat. Hij zal ter hoogte van het Hemaplein welkom worden geheten door de burgemeester en de winkeliersvereniging waarna hij zijn route vervolgt door het centrum en misschien maakt hij nog een stop bij de paardenrustplaats voor banketbakkerij Lex Verkley. Dit jaar zijn er rondom Sint diverse activiteiten in de Van Weedestraat. Na de intocht kun je knutselen bij het Lou-Vre (het oude ABN-AMRO kantoor). Dit kan tot 17.00 uur. Daarnaast is er een letterspeurtocht in de straat en zijn er nog meer leuke activiteiten.

De Letterspeurtocht. 
Ojeeh! Letterpiet heeft de letters door elkaar gehaald. Help jij hem mee om de letters op de juiste plek te zetten? In de winkeletalages op de Van Weedestraat vind je de letters. Zet de letters op de juiste plek en maak de zin origineel af. Lever je formulier voor 3 december in bij de Bruna Soest waar een pietenschoorsteen staat en maak kans op mooie prijzen.

Schoentje knutselen. 
Haal snel de bouwplaat op in één van de winkels of kom gezellig op 12 november tussen 14.00-17.00 bij het Lou-Vre knutselen. Lever het schoentje tot 25 november in bij Broers fietsenreparateurs, Bruna Soest, Hey Mamalou en Pim’s Olifant. Op zaterdag 26 november kunnen de schoentjes tussen 13.00-15.00 bij het Lou-Vre worden opgehaald. Sinterklaas zal de schoentjes daar uitdelen. Ook zal hij deze dag een rondje door de straat maken.

De Kleurwedstrijd. 
Kleur de plaat zo mooi mogelijk in en lever hem voor 26 november in bij Pim’s Olifant. Uit alle inzendingen trekt Sinterklaas een aantal winnaars. Zij maken kans op mooie prijzen.

Bonnenboekje.
De winkeliers in de Van Weedestraat hebben leuke kortingsacties bedacht. Deze zijn gebundeld in het bonnenboekje. Op de laatste pagina staat dat je ook voor iemand anders iets mag wensen. Wie laat jij in deze feestelijke dagen extra stralen? Haal snel je boekje op in één van de deelnemende winkels.

Prijzen

  • Gratis

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!