Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Notenkrakerfestival Baarn

Centrum Baarn luidt op zaterdag 16 december de kerstperiode in met het Notenkrakerfestival. In de winkelstraat worden sketches uit het verhaal van de Notenkraker gespeeld, er is kerstmuziek en voor kinderen is er een knutselworkshop en een kinderkerstmarkt. Ook een ritje met de arrenslee staat op het programma. Het festival wordt geopend door de burgemeester, kinderburgemeester en wethouder en er wordt aan meegewerkt door diverse organisaties. Bekijk deze video voor een sfeerimpressie van het notenkrakerfestival!

Kerstvoorstelling Notenkraker
De dag wordt afgesloten met een middag- en avondvoorstelling van de Tsjaikovski’s Notenkrakersuite in de Pauluskerk door het projectorkest van Muziekschool Baarn met Crescendo en Ballet- en Dansschool Marut Jorquera. Reserveer je kaartjes door een mail te sturen via deze link.

Vrijwilligers gezocht!
Begeleid jij graag de acteurs, zangers en muzikanten? Zorg jij dat alles goed gaat bij de workshops? Draai jij graag aan de knoppen bij een van de podia of ben je meer een presentator? Hou jij graag een oogje in het zeil op de Brink bij de Kinderkerstmarkt? Of help je graag mee bij de Voorstelling in de Pauluskerk? Bel dan naar: 06-45134090

Meedoen aan de Kinderkerstmarkt op de Brink?
Heb jij een goed idee én een goed doel voor de Kinderkerstmarkt? Stuur het naar de organisatie!
Er zijn duizenden ideeën te bedenken om zelf leuke, kleine en betaalbare kerstcadeautjes te maken. Als jij een goed idee én een goed doel hebt, dan kun je op zaterdag 16 december een marktkraam op de Kinderkerstmarkt krijgen om jouw kerstcadeaus te verkopen.

Stuur jouw Cadeau-Idee én het goede doel meteen naar de organisatie toe en je hoort snel of je een gratis marktkraam op het Notenkrakerfestival krijgt! Wil je even overleggen of heb je vragen? Mail of bel even!

Contactgegevens Organisatie Stichting Notenkraker
info@notenkrakerfestival.nl
Tel: 06-45134090