Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Maarsbergen Horse Trials

Contact

Adres:
Maarsbergen Horse Trials
Maarnse Grindweg 30
3953 LW Maarsbergen
Plan je route

Een sportief MHT 2022
Wij kijken uit naar een gezond en voorspoedig 2022. Daar horen ook de eventingwedstrijden van Maarsbergen Horse Trials bij. Het belooft een sportief jaar te worden vol met (inter)nationale topsport van het hoogste niveau. De uitdagende maar eerlijke cross-country op Landgoed Maarsbergen is voor elke deelnemer een unieke ervaring. Dus ook dit jaar willen wij bijdragen aan de ontwikkeling en groei van de deelnemende combinaties.

Wij hebben jullie gemist! Dit jaar hopen wij weer bezoekers te kunnen verwelkomen om te genieten van de prachtige paardensport. Ook zal het mogelijk zijn om de internationale wedstrijd te volgen via onze livestream: meld je gratis aan bij https://inbeeld.tv/. Je kunt ons ook volgen op Facebook & Instagram waar wij voorafgaand en tijdens Maarsbergen Horse Trials zoveel mogelijk zullen delen, zodat je niks hoeft te missen! Wij hopen jullie snel weer te zien!Het programma ziet er als volgt uit:

Programma Nationale wedstrijd 2022

Vrijdag 1 april

  • B Paarden

Zaterdag 2 april

  • B, L & M Paarden

 9 april

  • Huntertrials

Programma Internationale wedstrijd 2022

Woensdag 6 juli

  • Aankomst
  • Dressuur

Donderdag 7 juli

  • Dressuur

Vrijdag 8 juli

  • Springen

Zaterdag 9 juli

  • Cross

Toegankelijkheid

Landgoed Maarsbergen is toegankelijk voor minder validen in een rolstoel of met een elektrische scootmobiel. Helaas is het niet mogelijk om met ander gemotoriseerd vervoer het terrein te betreden.

Word vrijwilliger
Sommige zijn actief in de aanloop naar de wedstrijd toe, sommige op de wedstrijddag en andere doen beide. Denkt u; het lijkt mij ook leuk en bijzonder om een bijdrage te leveren, meld je dan aan! Geef gerust aan waarom het je zo leuk lijkt en wat je graag zou willen doen, dan plaatsen we je graag op onze lijst en zul je hierover verder informatie ontvangen!