Kunst op Stand - Paleis Soestdijk

Contact

Adres:
Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Plan je route

Onder het motto ‘Kunst op Stand’ vindt op zaterdag 18 en zondag 19 september in de Koninklijke Stallen van Paleis Soestdijk een expositie plaats met werk van 14 kunstenaars. De werken lopen uiteen van schilderijen, beelden, objecten en assemblages tot fotografie, textielkunst en sieraden.

De toegang is gratis en het is niet nodig vooraf te reserveren. De stallen liggen op de Parade, recht tegenover Paleis Soestdijk. Bezoekers kunnen gratis parkeren op de Parade, Amsterdamsestraatweg 12, Baarn. Wij adviseren echter om op de fiets of met bus 70 naar halte “Paleis Soestdijk” te komen.

De Parade maakt al eeuwenlang onderdeel uit van het landgoed. In dit ‘dorpje’ aan de overzijde van het Paleis zijn naast de boerderij onder meer de koninklijke garage, de stallen, de kwekerij en de Intendantswoning gevestigd.

Deelnemende kunstenaars
De veertien deelnemende kunstenaars staan garant voor een zeer gevarieerde expositie:

Marjoleine Brons – fotografie; Marja Glimmerveen – wandobjecten; Trudie van Haaster – textielkunst; Wanda Janota – assemblages; Meta Joanknecht – Sieraad opbjecten; Lettie Kuijvenhoven – objecten; Jos Out – beelden; Inge Prins van Wijngaarden – papierkunst; Chris Rodenburg – objecten; Peter Schipper – schilderijen; Wilma van Weijen – conceptuele kunst; Corine van der Werf – installaties; Nadja Willems – fotografie; Rosita ven Wingerden – sieraden.

Wanneer

  • dagelijks t/m 19 september 202111.00 - 17.00 uur