Thank you for The Music

Grote namen in deze heerlijke muzikale feel good show, een band om van te smullen, en vier dames op het front die je meenemen naar de tijd van toen.

ABBA The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken. Ná Queen The Music, brengt MBN Producties nu ABBA The Music! Met veel energie gebracht door een bijzondere groep musici en vocalisten: allen groot ABBA fan!

ABBA is een van dé iconen van de internationale popmuziek. Alle leeftijden genieten nog dagelijks van de muziek -vooral nu ook n.a.v. de film en musical Mamma Mia!- en nog altijd worden miljoenen platen verkocht.

In een meer dan twee uur durende show worden alle grote hits ten gehore gebracht. Dé winnaar Waterloo van het Eurovisie Songfestival en wereldhits als: Mamma MiaDancing QueenDoes Your Mother KnowMoney Money MoneySOSKnowing Me Knowing YouSummernight city, Voulez Vouz en Chiquitita.

Alles wordt gespeeld met de echte live-feel van ABBA, zoals ze dat tijdens hun eigen concerten deden.

ABBA The Music is géén tributeband en géén musical, maar brengt precies datgene waar het om gaat: The Music! Met groots showpodium, visuals en veel licht!

Wanneer

  • Vrijdag 10 maart 2023 om 20.15 uur

Prijzen

  • € 35 online
    € 36 kassa
    • incl. consumptie
  • Betaalmogelijkheden: PIN

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!