Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Expositie Suze van der Poel - Simon

Suze is jaren geleden met een groepje dames uit Maartensdijk in Hoogland begonnen met schilderen bij een docente. Ze heeft het meest geaquarelleerd. Heel fijn om te doen liet ze ons weten. Eén van haar schilderijen is in pastel krijt (Paradijs vogel uit Nieuw Guinea waar haar man vandaan kwam). Pastelkrijt is ook geweldig om mee te werken aldus Suze. De laatste 5 jaar heeft ze vanwege haar fysieke gesteldheid geen penseel meer in handen gehad. Op dit moment heeft ze weer meer energie en wil het schilderen weer oppakken. Te beginnen met haar in het verleden gemaakte werk ten toon te stellen in museum in Soest. Voor haar weer een goede start.

Zie voor de openingstijden van het museum www.museumsoest.nl.

Informatie kan worden ingewonnen bij Cees Vos, cees.vos@oudsoest.nl of 06-28939510.

Wanneer

  • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
  • (voor feestdagen eerst even de website www.museumsoest.nl raadplegen of even telefonisch contact opnemen met het museum). Zie voor de openingstijden van het museum www.museumsoest.nl. Informatie kan worden ingewonnen bij Cees Vos, cees.vos@oudsoest.nl of 06-28939510.

Prijzen

  • Kinderen€ 1,00
  • Volwassenen€ 5,00
  • Entree en rondleiding € 6,00
    Mede gezien de lage toegangsprijzen voor het museum Soest is de museumjaarkaart in het museum Soest niet geldig. Om de museum jaarkaart te kunnen voeren moet je als museum lid zijn van de museumvereniging en ingeschreven staan in het museumregister. De museumjaarkaart is tegenwoordig gekoppeld aan een dergelijk lidmaatschap c.q. een dergelijke inschrijving.
  • Betaalmogelijkheden: Contant