Gratis koffieconcert - pianist Wouter Harbers - Sionskerk in Zeist

Zeister pianist Wouter Harbers geeft al jaren koffieconcerten in het Torenlaan Theater te Zeist. Tijdens deze koffieconcerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke eerste woensdag van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek. Door corona lag de serie een tijdje stil. Maar nu herstart Wouter weer, op een nieuwe locatie! U bent van harte welkom in de prachtige Sionskerk, aan de Jacob Catslaan 73 te Zeist. Deze herstart is het perfecte moment om muzikaal kennis te komen maken met Wouter, die het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’.

Praktisch
Kom ook meegenieten op woensdagochtend 5 oktober! Vanaf 10:00u ben je welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10:30u start het gratis toegankelijke concert met een luchtige toelichting van Wouter. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. Deze keer doet hij dit niet alleen: samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance weet hij ongetwijfeld een gevoelige snaar bij je te raken. Van ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn, reken maar op een afwisselend programma!

Kom ervaren waarom deze formule al jaren een daverend succes is! Entree gratis, collecte na afloop. Wilt u graag zo ver mogelijk vooraan zitten of überhaupt verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan uw plek!
Kan je 5 oktober niet? Geen nood, tot maart 2023 deelt Wouter elke eerste woensdagochtend van de maand de mooiste muziek met je in de Sionskerk! Bekijk de agenda alvast via www.koffieconcerten.nl. Hartelijk welkom!

Wanneer

  • Elke maand op de 1e woensdag van de maand t/m 8 maart 2023 10.30 - 11.30 uur

Prijzen

  • Gratis

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!