Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Slotconcert door Ebonit Saxofoon Kwartet "Ver van Huis"

Contact

Adres:
Slot Zeist
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
Plan je route

werken van Mozart, Mendelssohn Bartholdy, Dvorák en Piazzolla

Vitaly Vatulya – sopraansaxofoon / Dineke Nauta – altsaxofoon / Johannes Pfeuffer – tenorsaxofoon / Paulina Kulesza – baritonsaxofoon

De componisten in het programma van april hebben één ding gemeen: ver van huis deden zij indrukken op, die ze omzetten in prachtige muziek. De Argentijnse componist Piazzolla spande de kroon: zijn ontmoeting in Parijs met Nadia Boulanger veranderde zijn leven. Hij ontwikkelde een geheel nieuwe stijl van componeren, die resulteerde in de ‘Tango Nuevo’. Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong, sprankelend ensemble, in 2011 opgericht aan het Conservatorium van Amsterdam. De vier musici komen uit Polen, Nederland, Duitsland en Rusland. Het is het laatste concert van dit seizoen. Wij maken van de gelegenheid gebruik u op muzikale wijze ‘uit te wuiven’, op reis, de paden op de lanen in!

De zolder van Slot Zeist is hét decor om muziekliefhebbers te laten genieten van hoogwaardige concerten, georganiseerd door de Stichting Slotconcerten. De Slotconcerten genieten al meer dan 15 jaar grote waardering in Zeist en ver daarbuiten. De serie Slotconcerten biedt een gevarieerd aanbod aan klassieke muziek, uitgevoerd door topmusici.

Prijzen

  • Losse kaarten reguliere concerten € 18,50 | € 17,- (65+/CJP) | € 7,50 (jongeren t/m 17 jaar)