Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Pepijn Gunneweg - Theater Lampegiet

Contact

Adres:
Theater Lampegiet
Kerkewijk 10
3901 EG Veenendaal
Plan je route

Een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Welkom in The Great Wonder, de eerste solovoorstelling van Pepijn Gunneweg.

Je zit er meteen midden in. Je beleeft een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt.

Je ziet acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel bereikten. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar nu is het zover. Na twee jaar van training en diverse blessures zijn ze dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken!

Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van zichzelf zuur…

Prijzen

  • € 25,00