Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Stage bij de Sint - Hakim - Lampegiet Veenendaal

Op woensdagmiddag 29 november gaat Hakim (bekend van Sesamstraat) op Stage bij de Sint in Theater Lampegiet. In deze interactieve familievoorstelling voor kindjes van 3+ met hun begeleiders wil Hakim graag goocheltrucjes leren bij de goochelpiet.

Hakim is net zo gefascineerd door Sint en zijn Pieten als alle jonge kinderen in het land. Zijn grote droom is om te leren goochelen bij de goochelpiet van Sinterklaas. Zou hij dat wel kunnen? Hij gaat stage lopen en mag laten zien wat hij kan. Dan krijgt hij een diploma van de Sint persoonlijk. Als hij het goed doet, natuurlijk.

Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen. Een feest is pas echt een feest als Hakim is geweest!

Prijzen

  • € 15,00