Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Zomeravondmarkt Veenendaal

Op vrijdag 12 juli van 12.00 tot 21.00 uur verandert het hart van Veenendaal in een bruisende markt met wel 100 kramen vol plezier en gezelligheid. De Zomeravondmarkt biedt een perfecte gelegenheid om heerlijk rond te struinen tussen de vele kraampjes waar (lokale) ondernemers hun (streek)producten presenteren.

Divers aanbod
Laat je verrassen door het diverse aanbod! Van prachtige sieraden en trendy zonnebrillen tot kleurrijke Ibiza-kleding en schattig babyspeelgoed en kinderkleding, er is voor ieder wat wils. . Voor de liefhebbers van zoetigheid zijn er verse stroopwafels en andere kramen met snoep en de heerlijkste verse producten. Ook is er ruimte voor goede doelen, waar je meer kunt leren over hun initiatieven en misschien wel een steentje kunt bijdragen.

Vermaak voor jong en oud
Naast de vele producten om te bewonderen en te kopen, is er volop vermaak voor jong en oud. Muziek zorgt voor een sfeervolle achtergrond terwijl je geniet van al het moois dat de markt te bieden heeft. Speciaal voor de kinderen zijn er leuke activiteiten en entertainment, zodat ook zij zich geen moment vervelen.

Gezellige sfeer
In een braderie-achtige setting wandel je langs de verschillende kramen, terwijl de omliggende winkels hun deuren geopend hebben voor extra winkelplezier. Neem tussendoor even pauze op een van de gezellige terrasjes en geniet van een verfrissend drankje of smakelijke hap!