Maarsbergen Horse Trials

Een heerlijk dagje uit op Landgoed Maarsbergen en geniet van unieke en spectaculaire hippische topsport van 29 juni t/m 1 juli 2023.

Van 29 juni tot en met 1 juli 2023 worden tijdens de internationale eventing wedstrijden van Maarsbergen Horse Trials maar liefst 7 rubrieken georganiseerd: een korte 1* t/m 4* wedstrijd, een lange 2* & 3* wedstrijd en de finale van de 4- en 5-jarigen competitie. Extra speciaal is dat tijdens deze rubrieken ook de Nederlandse Kampioenschappen Eventing voor Junioren en Young Riders worden verreden. Landgoed Maarsbergen is daarmee opnieuw een prachtig decor voor een eventing kampioenschap. In een vernieuwd parcours worden een aantal unieke plekken van het landgoed verwerkt, wat garant staat voor een week met sensationele paardensport.

Elk jaar is tijdens de wedstrijddagen het gezellige strodorp vol met prachtige lifestyle artikelen geopend. Ook zijn hier verzorgde cateringvoorzieningen met vele zoete, hartige en gezonde heerlijkheden. Verder start en finisht er op zaterdag een Classic Car rally op het evenemententerrein, dus ook autoliefhebbers zijn tijdens het evenement aan het goede adres. Kortom: een heerlijk dagje uit met vrienden of familie!

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 29 juni 2023 t/m 1 juli 2023 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis