Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Maison Moët - Parc Broekhuizen

Slapen onder de sterren op de Utrechtse Heuvelrug kan nu luxueuzer dan ooit. In het najaar van 2018 tovert het Franse champagnehuis Moët & Chandon Parc Broekhuizen om tot Maison Moët. 

Word ondergedompeld in ultieme luxe tijdens een exclusief verblijf in een van de veertien suites van het bekende Parc Broekhuizen in Utrecht. Een op en top luxe ervaring want je op je wenken bedienen doet het team van het hotel meer dan uitstekend. De deur openhouden - belangrijk als je man niet zo hoffelijk is -, je bagage naar je suite dragen én met de VIP-service die wordt aangeboden kun je thuis worden opgehaald en thuisgebracht in een BMW 7 serie met chauffeur. Nou. 

High fashion
Met een glas Moët & Chandon in de hand relax je in de mooie suite, kun je voor uren in het prachtige bad dobberen, films kijken in de home cinema of trek naar buiten en geniet van de fantastische tuinen van het landgoed. Om je verblijf extra chique te maken kun je een high-fashion item uit de capsule wardrobe ter plaatse uitkiezen. 

Prijzen

  • De prijzen voor een overnachting bij Maison Moët zijn €230,- of €250,- per persoon (excl. BTW) afhankelijk van het type suite dat je kiest: Trianon or Château de Saran.