Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

TOOST festival in Zeist

Het lekkerste reizende festival van het jaar komt voor de eerste keer naar Zeist! In het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli 2019 strijkt de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Walkartpark. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en zondag van 13:00 tot 21:00 uur geopend en de toegang is gratis!

TOOST FESTIVAL

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens donderdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 15 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium en de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops.

HET ROLLENDE PODIUM

Elke dag is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero’s van De Platenbakker, en favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.

Prijzen

  • Gratis