Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Mini expositie kerstalletjes van Corrie Borgers

Mini exposities kerststalletjes.

Haar passie voor kerststallen is ongeveer dertig jaar geleden begonnen. Haar eerste stalletje heeft ze  gekocht op Aruba. Daarna volgden vele stalletjes.
Na iedere vakantie in een land in Europa kwam er weer een stalletje bij.
Niet alleen in de kersttijd staan ze in haar huiskamer. Het gehele jaar geniet ze er van. Een oud theekastje staat zo goed als vol. De verleiding om een mini stalletje te kopen blijft. En ze vindt er weer een plekje voor.
De geboorte van het kind Jezus is voor ons allemaal, ongeacht wie we zijn en hoe we zijn, van onschatbare waarde schrijft Corrie Borgers aan het museum Soest.

Wanneer

 • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
 • Het museum is open op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Ook op 2e kerstdag is het museum open van 13.30 tot 17.00 uur. Er is een avondopenstelling op 21 december van 19.00 uur tot 22.30 uur. Tijdens de avondopenstelling wordt er gratis chocola geschonken met iets erbij.

Prijzen

 • Bezoekers tot en met 12 jaar € 1,00
  Bezoekers 13 jaar en ouder € 5,--
  Entree en rondleiding € 6,00
  Mede gezien de lage toegangsprijzen voor het museum Soest is de museumjaarkaart in het museum Soest niet geldig. Om de museum jaarkaart te kunnen voeren moet je als museum lid zijn van de museumvereniging en ingeschreven staan in het museumregister. De museumjaarkaart is tegenwoordig gekoppeld aan een dergelijk lidmaatschap c.q. een dergelijke inschrijving.
  Voor groepen wordt buiten de officiële openingstijden minimaal € 50,-- in rekening gebracht. Voorbeeld: 7 personen = € 50,--. 12 personen is 12 x € 5,-- = € 60,00, 15 personen is 15 x € 5,-- = € 75,00 enz, enz.
  Arrangementen.
  In het museum kan ook een kop koffie en/of thee worden genuttigd. De kosten hiervan bedragen € 1,00. per kopje. Catering kan ook door het museum verzorgd worden. Prijzen op afspraak.
 • Betaalmogelijkheden: Contant