Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - COCKTAILS

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

PROOST! OP VRIENDSCHAP! OF TOCH NIET?

In het spannende en humoristische Cocktails zien we vijf vrienden op een heerlijke avond aan het strand. Voeten in het zand, lekker muziekje op de achtergrond, Mojito of Margarita in de hand. Weldra krijgen ze echter door een dramatische gebeurtenis een andere cocktail geserveerd. Eentje die bestaat uit een gevaarlijke mix van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen, waardoor hun relatie ernstig op de proef wordt gesteld. Hun op het oog geslaagde levens komen ineens in een ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En wat doe je met het gevoel van mogelijke schuld aan wat er gebeurd is? Cocktails is een tragikomedie van de makers van WIJN over veerkracht, begrip, kwetsbaarheid en elkaar steunen. 

de Volkskrant over de voorstelling WIJN:
"Walkates komedie wordt fantastisch ten tonele gevoerd."

De Telegraaf over de voorstelling WIJN:
"Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt."

Philip Walkate: tekst | Victor van Swaay: regie | Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder: spel

VRIENDSCHAP EEN ILLUSIE?

Prijzen

  • € 29,00 online € 30,00 kassa
    incl. consumptie