Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - VRIJHEID VAN DENKEN EN DOEN

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

MEESLEPENDE VOORSTELLING OVER ZIJN ONTVOERING IN DAGESTAN.

Vrijheid van denken en doen van Arjan Erkel is een indrukwekkende en meeslepende voorstelling over zijn ontvoering in 2002 door rebellen uit Dagestan. Arjan was volop in het nieuws tot zijn vrijlating twintig maanden later, een periode van 607 dagen ontbering, angst en onzekerheid over zijn lot.

Arjan Erkel vertelt en laat zien hoe gemaskerde en zwaarbewapende mannen hem vasthielden in een hok van twee bij anderhalve meter. Een verhaal over de weg van hoop, moed en kracht naar (innerlijke) vrijheid. Omdat zingen en neuriën Arjan hielp om Oerend Hard verder te gaan, neemt hij voormalig Normaal-gitarist Jan Wilm Tolkamp mee.

Publieksreactie:
Arjan is geen acteur en geen zanger, maar dat is nu net de kracht: het publiek beseft dat het niet kijkt naar iemand die het speelt, maar naar iemand die het écht heeft meegemaakt en ondergaan. De ontvoering, de angst, het verdriet maar ook de nodige humor en de muziek die hem er doorheen sleepten. Met als toegevoegde waarde het gitaarspel van de sympathieke Jan Wilm Tolkamp. Een aanrader om te bezoeken.

Eva-Lise Geerlings: regie | Arjan Erkel: tekst en performance | Jan Wilm Tolkamp: gitaar en zang | Fred Stoltenhoff: techniek

607 BANGE DAGEN

Prijzen

  • € 20,00 online € 21,00 kassa
    incl. consumptie