Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Atelier Langs Jan exposeert in Theater de Speeldoos

Atelier Langs Jan is een kunstatelier voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Al meer dan 50 jaar zijn vele kinderen op deze unieke locatie, wekelijks, op een gezellige manier met kunst bezig.

Een cursus bij het atelier loopt van september tot mei. De lessen zijn iedere week op dezelfde tijd in een vaste groep. De kinderen werken bijvoorbeeld met klei, steen of hout. Ook worden er prachtige schilderijen gemaakt, een linoleumsnede of een ander kunstwerk gemaakt.

Ieder jaar wordt tegen het einde van het seizoen een expositie georganiseerd waar een deel van het gemaakte werk vol trots aan ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden getoond wordt. En dit jaar is dat weer bij Theater de Speeldoos!

Als thema en rode draad is er door de kinderen en de ‘juffen’ Leida en Bernadette gekozen voor: ‘Atelier Langs Jan - Natuur’lijk het leukste!’
‘Natuur’ in allerlei vormen en in allerlei technieken komen langs… , mensen, dieren, bomen en bloemen, je ziet het allemaal!

Bezoektijden expositie
Deze expositie ist/m maandag 3 april te zien in de gangen van Theater de Speeldoos op werkdagen van 9:00 tot 17:00, in de avonden en in het weekend tijdens (film)voorstellingen en andere activiteiten. De officiële opening vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023 om 17:00 uur.