Picknickvalley

Contact

Adres:
Huize Scherpenzeel
Burgemeester Royaardslaan 1
3925 GG Scherpenzeel
Plan je route

Het park bij Huize Scherpenzeel, midden in het dorp, vormt het geweldige decor voor deze picknick. Lekker ontspannen op je eigen kleedje en genieten van wat Scherpenzeel te bieden heeft aan ondernemerschap, lokale producten en creativiteit. Leuk, Lekker en Lokaal. 

De picknick start om 14:00 uur. Uiteraard kan je ook later aansluiten, bijvoorbeeld na het sporten, gezellig met je team. De potten en pannen staan tot 18:00 uur op het vuur, dus als je wilt, is je avondeten zelfs geregeld.

Het zou Picknick Valley niet zijn als ze het alleen bij eten en drinken zouden houden. Ook dit jaar vind je weer volop activiteiten:

Mobile Escape Room
Kan jij de spanning aan? Stap samen met je vrienden in de mobile escape room en probeer aan de hand van de opdrachten te ontsnappen! En dat ook nog eens voor het goede doel. De Rotary zorgt ervoor dat de opbrengsten bij het goede doel terecht komen!

Voetbal
Zin in een potje voetbal? Geen probleem! De doeltjes staan weer klaar voor het kasteel. Dus neem een bal mee en bereid je alvast voor op het seizoen!

Kinderen
Niks leuker dan buitenspelen! Volg de speurtocht richting de pluktuin en schuif aan bij het grillen van broodjes op een stok. Ook kan je je laten schminken of even uitrusten met een boek. Laat de zon maar komen. Tot 28 augustus in het park, leuk als je erbij bent!

Wanneer

  • zaterdag 27 augustus 202214.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • Gratis