Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - PIETER DERKS | VOOR WAT HET WAARD IS

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

DOOR DE BRIL VAN PIETER DERKS...

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen.

Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

  • Algemeen Dagblad **** over zijn vorige show Spot:
    “Pieter Derks houdt de zaal een onontkoombare spiegel voor: de aanblik blijft nog lang op het netvlies hangen. En dat nu is juist de taak van cabaret.”
  • Pieter was eerder in ons theater te zien met zijn uitverkochte voorstellingen Van NatureZo goed als nieuw en Spot

Nominatie Poelifinario
Pieter Derks is genomineerd voor de Poelifinario in de categorie engagement met zijn voorstelling Voor wat het waard is. De Poelifinario wordt uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen. De nominaties voor de Cabaretprijzen 2019 werden op 15 juni 2019 door de VSCD-Cabaretjury bekendgemaakt. De Cabaretprijzen worden op maandagavond 30 september in Den Haag uitgereikt op cabaretpodium Diligentia. Lees hier het juryrapport.

Derks rekent af met de wereld

Prijzen

  • € 27,00 online € 28,00 kassa
    € 3,50 jeugd & CJP-korting
    incl. consumptie