Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Happy Swing Society concert bij Restaurant Greenfields

De Happy Swing Society geeft op zondagmiddag 23 februari 2020 een Sunday Jazzconcert in Restaurant Greenfields in Baarn. Het optreden duurt van 15.30 tot 18.00 uur en de entree is gratis. U kunt gratis parkeren op de eigen parkeerplaats of in de directe omgeving.

De Happy Swing Society is een 6-mans formatie met een uitgebreid repertoire van Classic Jazz- en Swingmuziek, afgewisseld met Ballads en Caribische muziek. Altijd gestoeld op de originele uitvoeringen van de traditionele jazz uit de eerste helft van de vorige eeuw, maar wel met een eigen sound.

Het orkest werd 10 jaar geleden opgericht en bestaat uit ervaren jazzmuzikanten, die hun muzikale sporen ruimschoots verdiend hebben.

Traditionele jazz wordt in de USA omschreven als ‘Happy Music’. Ons gezelschap heeft een groot ‘gezelligheidskarakter’ en brengt dat ook over op de toehoorders. Vrolijke muziek, vakkundig uitgevoerd en uitstekend geschikt voor feestelijke gelegenheden van velerlei aard.

Laatste wapenfeit van de band is het ‘Duke Ellington-project’. Composities van de Duke worden in aangepaste arrangementen ten gehore gebracht.

Bezetting

Rinus Havelaar 

cornet/zang

Arnold Wildschut 

klarinet/altsax

Hugo Tiel            

trombone/zang

Jaap Schuttevaer 

stringbas

Gé de Jong          

banjo/gitaar

Paul Beljaars       

 

slagwerk

Prijzen

  • Gratis