Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Vorstelijke Jazz Avond

Dit keer komen Peter Beets en Hans van der Heide met een heel bijzonder programma. In a Tribute to Toots Thielemans komen nummers voor die deze wereldberoemde Belgische Baron graag speelde, en de vele muzikale verbindingen die hij graag maakte. Toots samenwerking met Rogier van Otterloo en Ruud Jacobs wordt uitgelicht en nummers van Rita Reys worden vertolkt door een topzangeres. Een spectaculair programma waarvoor een ingehuurde Steinway concertvleugel en een Fender Rhodes elektrische piano waarmee Toots zich graag liet begeleiden, naar Baarn komen.

Aan dit muzikale portret zullen ster-solisten Hermine Deurloo op mondhamonica en Stachelo Rosenberg op akoestische gitaar hun eigen draai geven.

Het beroemde trio van Peter Beets zorgt voor een onweerstaanbare, swingende ondersteuning aan een complete blazerssectie. De arrangementen komen van de hand van Rob Horsting, al zeven jaar de dirigent van het Jazz Orchestra van het Concertgebouw.

Zoals gewoonlijk brengt de Jazz-O-Matic Jazzband o.l.v. Hans de Bruijn vanaf 19:15 uur en in de pauze een ode aan de jaren 20.

Deze Vorstelijke Jazz Avond is mogelijk gemaakt door Heleen Mendl-Schrama en sponsoren.

Prijzen

  • € 29,50 online
    € 30,50 kassa
    • excl. consumptie
  • Betaalmogelijkheden: PIN