Schrijfcafé in Soest

Schrijven is praten met jezelf

Telkens weer weet de schrijfcoach de gasten van het Schrijfcafé te verrassen met een scala aan creatieve schrijfopdrachten. Soms staat er een oude koffer met voorwerpen op tafel waar iedereen iets uit mag pakken om over te schrijven. Een andere keer wordt er geschreven op bladmuziek en is er een saxofonist als gast om alle deelnemers aan het schrijven te krijgen op het ritme van de muziek.

De speelse opdrachten maken schrijven tot een zeer ontspannen bezigheid. Bovendien gaat het er niet om of je goed schrijft, maar dát je schrijft en dat maakt het Schrijfcafé heel toegankelijk. Eigenlijk is alles goed. Toch zijn de deelnemers steeds weer verheugd over wat er uit hun pen rolt. Teksten over ontroerende momenten, stress, lachsalvo’s, verdriet, alles komt voorbij. Elke tekst geeft de schrijver een inkijkje in zichzelf, waardoor ze al schrijvend eigenlijk een beetje praten met zichzelf.

De bijeenkomsten van het Schrijfcafé Soest zijn maandelijks op de derde woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur. Ze zijn los te volgen, maar willen mensen vaker of zelfs elke maand komen dan kan dat ook. Het is een ongedwongen middag waarop iedereen zichzelf centraal mag zetten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee.

Locatie en prijs: Vereniging Artishock, Steenhoffstraat 46A, Soest. Een bijeenkomst kost €15,- (consumpties zijn voor eigen rekening). Aanmelden kan via Corrie van www.zinexprez.nl (06-40155282).

Wanneer

  • elke maand op de 3e woensdag van de maand14.00 - 16.00 uur

Prijzen

  • Volwassenen€ 15,00