Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Theater - HENDRIK GROEN | ZOLANG ER LEVEN IS

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

DE KNUFFELBEJAARDE VAN NEDERLAND IN HET THEATER!

Zolang er leven is een nagelnieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Er wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis weer tal van belevenissen.

De jonge Beau Schneider heeft de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht. 

Theaterkrant over Hendrik Groen - pogingen iets van het leven te maken:
Hoofdrolspeler Schneider (…) weet prachtig ouderdom te suggereren, zonder die nadrukkelijk te spelen. Dat is knap.

Léon van der Sanden: bewerking | Gijs de Lange: regie | Beau Schneider, Britte Lagcher, Mike Weerts, Rufus Hegeman, Myrthe Burger en Cynthia Abma/Anne-Marie Jung: spel | Ascon de Nijs: decorontwerp | Maya Schröder: kostuumontwerp

MOOIE MIX VAN KOMEDIE EN ERNST

Prijzen

  • € 29,00 online € 30,00 kassa
    incl. consumptie