Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Themawandeling over herfstkleuren - Bomenmuseum

Vanwege de mooie maar ook extreem droge zomer zullen de bomen in het Bomenmuseum dit jaar vroeger hun warme gele en rode herfsttinten laten zien. Voordat de bomen in winterrust gaan, tonen zij nog één keer hoeveel energie ze hebben opgedaan in de warme zomerzon. Gidsen Piet en Bert laten je de mooiste kleurencomposities zien. Ze vertellen hoe de herfstkleuren ontstaan en waarom de intensiteit van de kleuren varieert in de verschillende delen van de wereld.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar voor € 13,- per persoon. Jaarkaarthouders betalen € 11,50 per persoon. De ontvangst is vanaf 11.00 uur met koffie/thee/limonade en wat lekkers. De voorstelling begint om 11.30 uur. Kinderen krijgen na afloop een waterijsje op vertoon van hun ticket. Aansluitend (om 14.00 uur) kunnen kinderen kosteloos deelnemen aan een kinderactiviteit over slakken. 

Meer activiteiten en info: www.bomenmuseum.nl

Prijzen

  • Deelname is gratis voor jaarkaarthouders. Andere bezoekers betalen alleen de entreeprijs tot het Bomenmuseum (€ 6,50). Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!