Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Arrangementen Kasteel De Hooge Vuursche

Contact

Adres:
Kasteel De Hooge Vuursche
Hilversumsestraatweg 14
3744 JC Baarn
Plan je route

Altijd al een keer willen dineren als een vorst en slapen als een prins in een echt kasteel? Goed nieuws! Kasteel De Hooge Vuursche biedt deze zomer voor het eerst in haar rijke historie iedereen de gelegenheid zich kasteelheer of –vrouw voor een dag te wanen. Een buitenkans dus.

Ontdek de prachtige omgeving tussen Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare. Maak een wandeling over het landgoed, drink een drankje op het terras en geniet van een 3 gangenmenu. Maak de dag compleet met een overnachting in één van de kasteelkamers. De volgende dag is er een heerlijk ontbijt.

Nog leuker om deze dag te starten met een Autorally om de mooie omgeving te leren kennen. Het Kasteel regelt dan een goed gevulde picknickmand en een prachtige rally-route.

Wil je even helemaal niets en lekker genieten van de mooie natuur, elkaar en het uitzicht over de kasteeltuin en de fontein.  Geen probleem. Combineren met andere leuke dingen zoals fietsen, golfen of een bezoek aan een museum kan natuurlijk ook.

Deze arrangementen zijn te boeken via www.hoogevuursche.nl van donderdag tot en met zondag.