Festive Season - Buitenplaats de Bergse Bossen

Welkom bij het 'Festive Season' van Buitenplaats de Bergse Bossen
Buitenplaats Bergse Bossen is verheugd jullie te verwelkomen tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Het team staat klaar om jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen, vol warmte en gezelligheid. Dit seizoen hebben ze diverse heerlijke en ontspannen arrangementen voor je samengesteld en uiteraard zijn ze tot jouw dienst voor aanvragen op maat.

Vanaf 1 november 2023 tot 15 januari 2024 bieden ze tal van mogelijkheden voor het organiseren van een feestelijk evenement. Ze hebben diverse packs samengesteld en tevens staat het team klaar om te adviseren betreffende aanvragen op maat. Reserveren kan via dit e-mailadres.

Op 24, 25, 26 en 31 december 2023 en 1 januari 2024 serveren ze een uitgebreid lunchbuffet & ‘s avonds bereiden de chefs een feestelijk verrassingsmenu. Reserveren kan via dit e-mailadres.

Bekijk het hele programma en alle feestelijke arrangementen in de brochure. Om een tipje van de sluier te geven; lunch buffet, verschillende borrelarrangementen, verrassingsmenu, festive buffet en een overnachtingsarrangement.

Alles is te boeken voor kleine en grote groepen, binnen de periode van 1 november tot en met 15 januari, ga snel naar de website om de hele festive season brochure online in te zien. Feestdagen here we come! 

Wanneer

  • Dagelijks t/m 14 januari 2024 12.00 - 23.00 uur

Prijzen

  • Gratis