Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

FELIX JUSTIN BIJ DE KORENWINDE Rhenen

Contact

Adres:
Beukenlaan 2
3911XK Rhenen
Plan je route

Op 9 november kunt u in De Vlam in Rhenen naar een pianorecital van Felix Justin. Felix werd geboren in Surabaja, Indonesië. Nadat hij eerst zijn opleiding tot apotheker had afgerond, besloot Felix alsnog zijn droom om professioneel pianist te worden na te jagen. Aan het Conservatorium van Utrecht behaalde hij ‘cum laude’ zijn bachelor- en masterdiploma. Tijdens zijn Utrechtse jaren kon hij met een beurs van het Erasmus Plus Programma ook in Londen en Wenen studeren.

Felix Justin won diverse prijzen, waaronder – samen met de Indonesische tenor Satriya Krisna – de 3e prijs en de publieks- en studentenjuryprijs bij het Internationaal Studenten LiedDuo Concours in Groningen in 2017.

Zijn interesse in uiteenlopende soorten muziek en zijn prettige persoonlijkheid maakt hem tot een graag geziene gast bij collega-musici, met wie hij over de hele wereld concerten geeft. Bij zijn solorecitals staan er vaak stukken van Indonesische componisten op het repertoire. De grootste passie van Felix Justin is het communiceren met de piano om zo de schoonheid van de muziek over te brengen. Dit laat de pianist horen aan de hand van sonates van Haydn, Grieg, Medtner en Suprana.

Naast het spelen van concerten geeft Felix Justin ook les bij Pianolespraktijk Lisette van de Loo. Klik hier voor een impressie van Felix.

Over De Korenwinde
Stichting Concerten De Korenwinde organiseert jaarlijks in Rhenen zes of zeven concerten met klassieke kamermuziek, zoals Prokofjev: Muzikale dagboeken. Voor deze concerten is De Vlam in Rhenen de vaste locatie, met ca. 80 zitplaatsen. De concerten hebben een lage drempel en kenmerken zich door kleinschaligheid, intimiteit en direct contact tussen musici en publiek.

Meer informatie staat op de website. Daar kunt u ook kaartjes en abonnementen bestellen.

Abonnementen 2019 – 2020
De prijzen zijn ten opzichte van vorig jaar gelijk gebleven. U kunt een keuzeabonnement nemen voor 4 of 5 concerten, maar u kunt natuurlijk ook een volledig abonnement voor alle 6 concerten aanschaffen. Het keuzeabonnement wordt verstrekt als knipkaart, zodat u zelf kunt bepalen welke concerten u bijwoont. Een abonnement biedt u een flinke korting ten opzichte van het kopen van losse kaartjes, en voor donateurs is de korting nog hoger! Voor het bestellen van abonnementen kunt u hier terecht.

Prijzen

  • 27 Jaar en ouder: € 18,=
    19 t/m 26 jaar: € 12,=
    Jongeren t/m 18 jaar: Gratis
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN